Gudang Informasi

Konya'da Deprem Son Dakika 2021 Bugün / Malatya Editör / Malatya Haberleri - Deprem haberi bu kez konya’dan geldi.

Konya'da Deprem Son Dakika 2021 Bugün / Malatya Editör / Malatya Haberleri - Deprem haberi bu kez konya’dan geldi.
Konya'da Deprem Son Dakika 2021 Bugün / Malatya Editör / Malatya Haberleri - Deprem haberi bu kez konya’dan geldi.

Deprem antalya, aksaray ve isparta'da da hissedildi. Konya'nın meram ilçesinde saatler 20.43'ü gösterirken 5,1 büyüklüğünde bir deprem meydana geldi. Konya'da 3,6 büyüklüğünde deprem meydana geldi. 12 uur geleden · konya meram deprem! Merkez üstü konya emirgazi ilçesinde 3.6 büyüklüğünde deprem meydana geldi.

Şiddetli depremin çevre illerden de hissedildiği. Survivor 2021 Steven Salam kimdir? Survivor Gönüllüler
Survivor 2021 Steven Salam kimdir? Survivor Gönüllüler from foto.haberler.com
Edinilen bilgiye göre herhangi bir can ya da mal kaybı yaşanmadı. Arabam çizildi, niye bakmadın tartışmasında kapıcı bıçaklanarak öldürüldü. 15 uur geleden · son dakika haberine göre; Afad'ın internet sitesinde yer alan bilgiye göre; Deprem antalya, aksaray ve isparta'da da hissedildi. Deprem yerin 6.96 kilometre derinliğinde gerçekleşti. Edinilen son dakika gelişmesine göre konya'da bir kişi, apartmanın önüne park ettiği otomobilinin çizilmesi üzerine. Konya'nın meram ilçesinde saatler 20.43'ü gösterirken 5,1 büyüklüğünde bir deprem meydana geldi.

Konya seydişehir deprem oldu, 3.7 büyüklüğünde deprem çevre illerde de hissedildi.

Arabam çizildi, niye bakmadın tartışmasında kapıcı bıçaklanarak öldürüldü. Edinilen bilgiye göre herhangi bir can ya da mal kaybı yaşanmadı. Konya'nın meram ilçesinde saatler 20.43'ü gösterirken 5,1 büyüklüğünde bir deprem meydana geldi. Son depremler haberleri, güncel son dakika gelişmeleri ve bugün yer alan son durum bilgileri için tıklayın! 15 uur geleden · son dakika haberine göre; Şiddetli depremin çevre illerden de hissedildiği. Deprem antalya, aksaray ve isparta'da da hissedildi. 12 uur geleden · konya meram deprem! Konya'da 3,6 büyüklüğünde deprem meydana geldi. En son konya haberleri anında burada. Konya seydişehir deprem oldu, 3.7 büyüklüğünde deprem çevre illerde de hissedildi. Geleden · son dakika konya haberlerini buradan takip edebilirsiniz. Deprem yerin 6.96 kilometre derinliğinde gerçekleşti.

15 uur geleden · afet ve acil durum yönetimi başkanlığı'ndan elde edilen verilere göre konya'nın meram ilçesinde saat 20.43'te 5.1 büyüklüğünde bir deprem meydana geldi. En son konya haberleri anında burada. Edinilen son dakika gelişmesine göre konya'da bir kişi, apartmanın önüne park ettiği otomobilinin çizilmesi üzerine. Afad'da yer alan bilgiye göre; Konya'da 3,6 büyüklüğünde deprem meydana geldi.

Konya emirgazi ilçesinde saat 21.22'de 3,6 büyüklüğünde deprem meydana geldi. Malatya Editör / Malatya Haberleri
Malatya Editör / Malatya Haberleri from www.malatyaeditor.com
Konya'da 3,6 büyüklüğünde deprem meydana geldi. Afad verilerine göre konya'da 4,7 büyüklüğünde deprem meydana geldi, sabah saatlerinde ise i̇zmir'de 4.4 büyüklüğünde bir deprem meydana geldi. Afad'ın internet sitesinde yer alan bilgiye göre; Konya seydişehir deprem oldu, 3.7 büyüklüğünde deprem çevre illerde de hissedildi. Deprem yerin 6.96 kilometre derinliğinde gerçekleşti. Deprem antalya, aksaray ve isparta'da da hissedildi. Son depremler ile ilgili tüm, video, fotoğraf,. Deprem haberi bu kez konya'dan geldi.

Deprem antalya, aksaray ve isparta'da da hissedildi.

En son konya haberleri anında burada. Konya emirgazi ilçesinde saat 21.22'de 3,6 büyüklüğünde deprem meydana geldi. 12 uur geleden · konya meram deprem! Edinilen son dakika gelişmesine göre konya'da bir kişi, apartmanın önüne park ettiği otomobilinin çizilmesi üzerine. Deprem yerin 6.96 kilometre derinliğinde gerçekleşti. Afad'da yer alan bilgiye göre; Son depremler ile ilgili tüm, video, fotoğraf,. Edinilen bilgiye göre herhangi bir can ya da mal kaybı yaşanmadı. 15 uur geleden · afet ve acil durum yönetimi başkanlığı'ndan elde edilen verilere göre konya'nın meram ilçesinde saat 20.43'te 5.1 büyüklüğünde bir deprem meydana geldi. Konya seydişehir deprem oldu, 3.7 büyüklüğünde deprem çevre illerde de hissedildi. Konya'da 3,6 büyüklüğünde deprem meydana geldi. Şiddetli depremin çevre illerden de hissedildiği. Afad verilerine göre konya'da 4,7 büyüklüğünde deprem meydana geldi, sabah saatlerinde ise i̇zmir'de 4.4 büyüklüğünde bir deprem meydana geldi.

12 uur geleden · konya meram deprem! Afad verilerine göre konya'da 4,7 büyüklüğünde deprem meydana geldi, sabah saatlerinde ise i̇zmir'de 4.4 büyüklüğünde bir deprem meydana geldi. Afad'ın internet sitesinde yer alan bilgiye göre; Şiddetli depremin çevre illerden de hissedildiği. Edinilen bilgiye göre herhangi bir can ya da mal kaybı yaşanmadı.

Konya'nın meram ilçesinde saatler 20.43'ü gösterirken 5,1 büyüklüğünde bir deprem meydana geldi. Müge Anlı'ya deprem gibi cevap! - Internet Haber
Müge Anlı'ya deprem gibi cevap! - Internet Haber from i.internethaber.com
Afad'ın internet sitesinde yer alan bilgiye göre; Deprem antalya, aksaray ve isparta'da da hissedildi. Konya seydişehir deprem oldu, 3.7 büyüklüğünde deprem çevre illerde de hissedildi. Deprem haberi bu kez konya'dan geldi. 15 uur geleden · son dakika haberine göre; Edinilen son dakika gelişmesine göre konya'da bir kişi, apartmanın önüne park ettiği otomobilinin çizilmesi üzerine. En son konya haberleri anında burada. Şiddetli depremin çevre illerden de hissedildiği.

Edinilen bilgiye göre herhangi bir can ya da mal kaybı yaşanmadı.

15 uur geleden · son dakika haberine göre; Şiddetli depremin çevre illerden de hissedildiği. Son depremler haberleri, güncel son dakika gelişmeleri ve bugün yer alan son durum bilgileri için tıklayın! Deprem haberi bu kez konya'dan geldi. Deprem antalya, aksaray ve isparta'da da hissedildi. Deprem yerin 6.96 kilometre derinliğinde gerçekleşti. Afad'ın internet sitesinde yer alan bilgiye göre; Geleden · son dakika konya haberlerini buradan takip edebilirsiniz. Afad verilerine göre konya'da 4,7 büyüklüğünde deprem meydana geldi, sabah saatlerinde ise i̇zmir'de 4.4 büyüklüğünde bir deprem meydana geldi. 12 uur geleden · konya meram deprem! En son konya haberleri anında burada. Konya seydişehir deprem oldu, 3.7 büyüklüğünde deprem çevre illerde de hissedildi. Konya'da 3,6 büyüklüğünde deprem meydana geldi.

Konya'da Deprem Son Dakika 2021 Bugün / Malatya Editör / Malatya Haberleri - Deprem haberi bu kez konya'dan geldi.. Merkez üstü konya emirgazi ilçesinde 3.6 büyüklüğünde deprem meydana geldi. Konya'nın meram ilçesinde saatler 20.43'ü gösterirken 5,1 büyüklüğünde bir deprem meydana geldi. En son konya haberleri anında burada. Konya seydişehir deprem oldu, 3.7 büyüklüğünde deprem çevre illerde de hissedildi. Son depremler haberleri, güncel son dakika gelişmeleri ve bugün yer alan son durum bilgileri için tıklayın!

Advertisement